Yaşam

Barış Arduç, Eşi Gupse Özay’ın Yeni Filmi Annelik Hakkında Söyledikleriyle Eşlik Seviyesini Yükseltti

Gupse Özay’ın yeni filmi Lohusa’nın galası bugün yapıldı. Ünlü oyuncu Özay’ın eşi Barış Arduç’un hem sinema hem de Gupse Özay hakkında söyledikleri büyük beğeni topladı.

Detaylara birlikte bakalım!

Hatırlarsanız Deliha filminde birlikte rol alan Gupse Özay ile Barış Arduç, daha sonra oyunculuk dostluklarını aşka dönüştürmüştü.

Ünlü çift, 2014 yılında başlayan ilişkilerini 2022 yılında evlenerek resmileştirdi ve 2022 yılında Jan Asya’yı da bünyesine katarak ailesini tamamladı.

Bildiğiniz gibi Gupse Özay’a her alanda destek veren Barış Arduç, hem eşi hem de babası olarak hayranları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

Hatta Gupse Özay’ın yeni filmi Lohusa ile ilgili Barış Arduç’un “Her zamanki gibi harika bir film geliyor” diyerek eşine olan güvenini ortaya koymuş ve kalbimi bir kez daha fethetmişti.

Bugün Özay’ın yeni filmi Lohusa’nın galası gerçekleşti. Galanın sunucularından biri olan Barış Arduç da sinemaya dair soruları yanıtladı.

Sözlerine “Çok heyecanlıyım, eşimin heyecanına ortak olmaya geldim” diyerek başlayan Arduç, “Gupse büyük emek verdi. Yazın tatildeyken bile çalışıyordu.”

Filmin gişesinin iyi olmasını dileyen Arduç, gazetecilerin “Doğum sonrası döneminiz nasıldı?” diye sorduğunu söyledi. sorusuna ise “Hormonal bir süreç olduğu için bu oldukça normal, eşimin anneliğinden ve bana olan arkadaşlığından memnunum” diye yanıt verdi.

Barış Arduç’un sevgi dolu ve destekleyici sözleri bana “biz de sizden memnunuz” dedirtti.

Barış Arduç’un tüm açıklamaları ??

Arduç’un açıklamalarına sosyal medyadan çok sayıda yorum geldi.

Gelin tepkilere birlikte bakalım!

??

??

??

Barış Arduç’un açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım??

haberderepazari.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu