Haber

Ünlü Oyuncu Büşra Develi’nin İlişkisi İstanbul’a Gelmeyen Taksiyle Ortaya Çıktı

Oyunculuk serüvenine Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile başlayan ve o günden bu yana büyük işlere imza atan ünlü oyuncu Büşra Develi’nin yeni aşkı ortaya çıktı. Uzun süredir devam eden ilişkileriyle tanınan güzel oyuncunun aşkı, İstanbul’un hiç gelmeyen taksileri sayesinde deşifre oldu.

Oyunculuk kariyerine 2015 yılında ekranlara gelen ve tüm Türkiye’yi etkisi altına alan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile adım atan Büşra Develi, kariyerinde emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin Salin’i olarak karşımıza çıkan oyuncu ilk başrolünün ardından rol aldığı her dizide büyük başarı yakalamıştır.

Televizyonda ve dijitalde etkili rollerde izlediğimiz Büşra Develi’nin parıldadığı asıl yapım Fi oldu.

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan İnanç ve Mehmet Günsür ile paylaştığı Fi dizisindeki Bilge Kara karakteriyle herkesi büyüleyen Büşra Develi’nin Town ve Kübra isimli iki yeni internet çalışmasını yayınlaması bekleniyor.

Burak Deniz’le olan tatlı ilişkisiyle gündeme gelen Develi, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla herkesin kalbini fethetti.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisi setinde başlayan arkadaşları aşka dönüşen ikili, üç yıl boyunca tam bir bağ yaşadı. 2018 yılında birliktelikleri biten çiftin ihanet nedeniyle ayrıldığı iddia edildi.

Daha sonra Büşra Develi’nin Cem Aktay ile birlikte olduğunu öğrendik.

Bu süreçte Burak Deniz de Didem Soydan ile ilişki yaşamaya başladı. 2019 yılında başladıkları ilişkileri 2021 yılında son buldu. Magazin gündeminde çiftin kıskançlık krizleri nedeniyle ayrıldığı söylendi. Ancak Büşra Develi bunu yalanladı ve romantik ilişkilerinin bitmesine rağmen dostluk bağlarının devam ettiğini belirtti.

Bu ayrılık haberinin ardından herkesi heyecanlandıran bir söylenti yayıldı ve Büşra Develi ile Burak Deniz’in dedikoduları barıştı.

Develi, ilişkilerini bitirdikten yıllar sonra yeniden bir araya gelen çift hakkında yazılan barışma haberlerini bir kez daha yalanladı ve ‘Böyle haberlerle bahtımı kapatma’ dedi. dedi.

Uzun süredir hayatında kimseyi görmediğimiz Develi, dün gece sevgilisiyle Bebek’te görüntülendi.

Erkek arkadaşı, basın mensuplarının kendisini izlediğini anlayınca ondan yüz çevirerek dikkatleri üzerine çekti.

Girdikleri yerden yarım saat sonra ayrılmak isteyen Büşra Develi, mekanın kapısında yarım saat taksi bekledi ancak sonuç hüsran oldu.

Taksi gelmeyince erkek arkadaşıyla yaya olarak gitmek zorunda kalan Develi, İstanbul’un bitmek bilmeyen taksilerine ihanet etti. Bu durumda aşkı reddetmekten başka seçeneği yoktur.

Geçtiğimiz aylarda basın mensuplarına “Şu anda bir aşk hayatım yok” demesi dikkatleri üzerine çekmişti.

“Şu anda bir aşk hayatım yok. Aman Tanrım, ben zaten böyle iyiyim.’

cayirlihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu